Program Hi-Tea Di Fakulti Kejuruteraan Universiti Putra Malaysia | PUSAT PENGURUSAN WAKAF, ZAKAT DAN ENDOWMEN (WAZAN)
» BERITA » Program Hi-Tea Di Fakulti Kejuruteraan Universiti Putra Malaysia

Program Hi-Tea Di Fakulti Kejuruteraan Universiti Putra Malaysia

UPM, 4 Disember 2018 - Pusat Pengurusan Wakaf, Zakat dan Endowmen (WAZAN) UPM telah mengadakan Program Hi-Tea dengan kerjasama Fakulti Kejuruteraan, Universiti Putra Malaysia.

Program Hi-Tea kali ini dilihat lebih bersifat santai dengan pemilihan konsep majlis di lokasi yang terbuka. Konsep Hi-Tea ini adalah majlis minum petang dalam masa yang sama program ceramah dan penyampaian sumbangan berjalan serentak.

Malahan, program ini menampilkan pengisian yang menarik melalui ceramah dan nasihat yang disampaikan dalam ucapan alua-aluan Pengarah WAZAN.

Program Hi-Tea ini juga disertai oleh kakitangan Fakulti Kejuruteraan yang terdiri daripada pensyarah dan kakitangan sokongan bagi menjayakan program ini.

Tarikh Input: 28/12/2018 | Kemaskini: 28/12/2018 | m.jazmi

SXEUBAm~