Jawatankuasa Panel Biasiswa Wakaf Ilmu

JAWATANKUASA PANEL BIASISWA WAKAF ILMU UPM

1.   Timbalan Naib Canselor (HAL EHWAL PELAJAR DAN ALUMNI)
Pengerusi
2.   Ketua Pentadbiran, PEJABAT TIMBALAN NAIB CANSELOR (AKADEMIK DAN ANTARABANGSA)
Timbalan Pengerusi
3.   Ketua Pentadbiran, PEJABAT TIMBALAN NAIB CANSELOR (HAL EHWAL PELAJAR DAN ALUMNI)
Ahli
4.  Pengarah, PUSAT PENGURUSAN WAKAF, ZAKAT DAN ENDOWMEN (WAZAN)

5.   Ketua, Bahagian Akademik PUSAT ASASI SAINS PERTANIAN
6.   Ketua, Bahagian Pentadbiran FAKULTI SAINS PERTANIAN DAN MAKANAN
7.   Prof. Madya Dr. Abd Halim Mohammad
      (Pensyarah Kanan, Jabatan Bahasa Asing FAKULTI BAHASA MODEN DAN KOMUNIKASI)
8.   Dr. Hj. Amaludin Ab Rahman
      (Pensyarah Kanan, Jabatan Pengajian Kenegaraan dan Ketamadunan FAKULTI EKOLOGI MANUSIA)
9.   Dr. Hj. Ahmad Nasir Mohd Yusoff
10.   Prof. Madya Dr. Mohd Daud Awang
      (Pensyarah Kanan, Jabatan Pengajian Kenegaraan dan Ketamadunan FAKULTI EKOLOGI MANUSIA)
11. Dr. Fathiyah Mohd Fakhruddin
      (Pensyarah Kanan, Jabatan Pendidikan Bahasa dan Kemanusiaan FAKULTI PENGAJIAN PENDIDIKAN)
12. En Muhammad Abdul Rahim Habib
      (Pegawai Psikologi Kanan, Bahagian Hal Ehwal Pelajar FAKULTI SAINS PERTANIAN DAN MAKANAN)
13.  Pn. Hairunisah Abdul Rahman
       (Pegawai Psikologi, Bahagian Hal Ehwal Pelajar FAKULTI SAINS PERTANIAN DAN MAKANAN)

14. Ketua Seksyen Pengurusan Dana Wakaf Ilmu
Setiausaha